Optimera ditt video-streamande

Optimera ditt video-streamande

Det finns många olika sätt att kolla på streaming. I det här inlägget tänkte ge dig några tips på hur du optimerar ditt streamande för att ta det till nästa nivå. Många av de produkter vi kommer att nämna finns att köpa i fysiska butiker som säljer teknik, men även i de som finns online. Till exempel så finns online butiken teknikdelar.se där du hittar en hel del teknik. Med det sagt är det dags att vi dyker in i tipsen.

Laddare

Oavsett vilken enhet du brukar använda för att kolla på streaming är det en enhet som kräver ström. Det finns inget mer störande än när man har satt sig tillrätta och kollar på en ny video eller en tv-serie och laddningen på datorn, mobiltelefonen eller surfplattan plötsligt tar slut. Därför är det bra om du alltid har en laddare med dig. Det kan även vara bra att ha en extra laddare. Förutom att du kan köpa en extra laddare till din enhet kan det vara värt att köpa en powerbank. En powerbank är ett sorts portabelt batteri du kopplar med din enhet för att ge den ström när du inte har tillgång till el på andra sätt. Till exempel när du är i kollektivtrafiken.

Bildkablar

Många använder sig utav sin mobiltelefon eller sin dator för att kolla på serier, filmer eller videos. Nackdelen med det är att skärmen kan vara liten vilket kan göra att din upplevelse inte blir lika bra som när du kollar på en större skärm. En bra sak du kan köpa då är en bildkabel till din enhet som du enkelt kan koppla samman med en större skärm. På så sätt blir din upplevelse ännu bättre. Det finns olika bildkablar som passar till olika enheter och du kan alltid fråga personalen om du är osäker.

Hörlurar eller högtalare?

Ett annat sätt att ta din upplevelse av videostreaming till nästa nivå är genom att använda ett par bra högtalare eller hörlurar. Högtalare är för dig som vill att det ska höras högt ut i rummet och hörlurar är för dig som vill höra det du streamar direkt i dina öron. Det finns olika högtalare och hörlurar att välja bland.