En uppsjö av val

En uppsjö av val

Det går idag med fördel att välja och vraka bland alla alternativ som erbjuder dig exakt det du i stunden känner för att titta på. Tidigare fanns ett krav på att följa en tablå oftast placerad i dags alternativt kvällstidningen där tittarna kunde utläsa vad som visades i de olika kanalerna. Det innebar såväl begränsningar som uteslutande.

Streaming är trots allt ett förhållandevis nytt fenomen även om nästan allt vad gäller video och annan liknande uppspelning kretsar kring just det här. Idag kan vi för att bara nämna några mot en anständig summa varje månad välja mellan Netflix, Viaplay, Cmore och HBO. Alla har sitt unika sätt att möta tittarnas behov men vare sig hen gillar serier, sport, film eller någonting annat finns det alltid ett sätt att fånga in densamme på.

Streaming har gått från att vara ett sista relativt kvalitetsfattigt alternativ när inte matchen eller filmen kunde ses på något annat sätt till en välutvecklad tjänst där allt det bästa visas. Det kan därför kännas tämligen otroligt att det inte var förrän 2017 det passerade videons efterföljare DVD samt Blueray som herre på täppan över upptagning.

Den stora frågan är om streaming i framtiden kommer bli besegrat.