Gå från onlineträffar till dejt IRL

Gå från onlineträffar till dejt IRL

Det finns många fördelar med internet, som att du kan hitta kärleken hemifrån soffan. Men för att det ska bli en relation måste ni naturligtvis också träffas IRL. Det är många som känner sig lite nervösa av att gå från nätet till att träffas på riktigt. Att gå från videostreaming till ett kafé på stan. Här kommer tipsen som hjälper dig till en lyckad första dejt.

Träffas på nätet

Idag är det faktiskt fler som träffas på nätet än på krogen. Internet är ett perfekt ställe att träffa någon som har samma intressen och mål i livet som dig själv. Istället för att det bara är utsidan som gäller, som ofta på krogen, så hinner ni samtala genom att skriva och umgås via Skype, Facebook och andra plattformar. När det väl är dags att träffas på riktigt känns det ofta riktigt nervös för många. Särskilt om du inte dejtat på ett tag. Det är så mycket lättare att samtala på nätet där du inte behöver tänka på om byxorna råkar ha en fläck, när du senast duschade eller hur mycket disk det finns i köket. Den andra personen kommer bara att se precis vad du väljer att visa. Vilket vanligtvis bara är en vägg i vardagsrummet eller vid ditt skrivbord. Då är det inte konstigt att många tycker att det är ett stort steg att träffas för en dejt IRL. Särskilt efter coronapandemin, då vi har vant oss att umgås online än mer. Men det är omöjligt att skapa en riktig relation om man inte träffas fysiskt. Det är ju också det som de flesta av oss vill.

Lukta gott

Bland det viktigaste är faktiskt hur du doftar. Det spelar ingen roll hur snygg en person än är, om man inte tycker att han eller hon luktar gott. Förutom att du naturligtvis ska duscha och göra dig riktigt fräsch, så är det också smart att satsa på en riktigt bra parfym. När du köper parfym ska du köpa ett känt märke. Köp inte en billig parfym för 50 kronor, då du kommer att lukta just billig parfym. Att hitta en parfym som du verkligen gillar, en signaturdoft, har du stor nytta av. Då kan du alltid dutta på lite parfym innan du ska på dejt eller göra något annat roligt. Köp parfym för både dam och herr från Hugo Boss, Ariana Grande, Lancome, Donna Karen och andra sköna märken på Parfym.se. Tänk på att aldrig dränka dig i parfym. Hellre för lite än för mycket om du är osäker.

Dina kläder

När vi träffar någon vill vi berätta vem vi är med våra kläder, samtidigt som vi också garanterat vill ge ett gott första intryck. Även om favoritkläderna är mjukisbrallor är det inte smart att bära dem, hur mycket du än ”är dig själv”. Det kan vara klokt att investera i ett par riktigt snygga jeans och mörkare byxor som passar till både blusar och koftor (som tjej) och skjorta och t-shirt (som kille). För att alltid vara välklädd är det smart att satsa på klassiska färger. Idag är det inte heller alla som bär klocka. En klocka är verkligen en snygg accessoar som ger ett intelligent intryck.