Kolla på videoklipp och streaming

Kolla på videoklipp och streaming

Många barn, ungdomar och vuxna har ett stort intresse av att kolla på streaming och på videoklipp. Idag kan man kolla på videos och streaming på de flesta enheterna och för att du ska få en bra överblick på vilka enheter det gäller kommer vi i det här inlägget gå igenom några av dem.

På telefonen

En av de vanligaste enheterna som folk använder för att kolla på videoklipp och streaming är deras mobiltelefon. För bara några år sedan var tanken omöjlig att man skulle kunna underhållas vart man än är någonstans. Men tack vare utvecklingen kan vi nu kolla på vad vi vill, när och hur vi vill. För att kolla på videoklipp och streaming på din mobiltelefon behöver du ha en smartphone. Ifall du inte redan har en kan du köpa en Iphone 11 pro max begagnad om du vill ha en bra smartphone till ett bra pris. För att kolla på videos på din smartphone använder du dig av internet eller laddar ner appen för den streamingstjänst du vill använda.

På datorn

En annan vanlig enhet många använder för att underhållas av videoklipp och kolla på streaming är på en dator. Det spelar ingen roll om du har en laptop eller en stationär dator. För att kolla på videos eller streaming på din dator behöver du ha tillgång till internet. På internet kan du sedan hitta de olika sajterna där du kan kolla på videos eller så går du in på din föredragna streamingstjänsts hemsida för att på så sätt kunna streama det du vill kolla på.

På surfplattan

Förutom att du kan kolla på videos och streaming på din dator och på din smartphone går det också bra att använda din surfplatta. Precis som på mobilen använder du dig av internet eller laddar ner appar för att kunna kolla på videoklipp eller streaming på din surfplatta.

På TV:n

Sist men absolut inte minst kan du kolla på videos och streaming på din TV. Du kan koppla din dator med din TV-skärm för att på så sätt kunna njuta av videoklipp eller annan underhållning. Men om du har en smart TV har du många gånger möjligheten att använda dig av fler funktioner än på en vanlig TV. Till exempel kan du med en smart tv gå ut på internet eller ha de appar som krävs för att du ska kunna kolla på videos eller streama.